落岸天使论坛

论坛,不要冷落了陌生人新人注册后在此报道,奖励20羽毛:)严肃处理违规灌水行为及处罚办法
参与论坛宣传活动,获得积分勋章奖励知羽艺匠及其他模板资源下载珍惜你的ID 珍惜你的名誉

[其他] Love To Be Loved By You

精灵天使

优秀会员奖灌水天才奖

QQ
Love To Be Loved By You

在西班牙的海边,
浪漫的新郎Terenzi在海边大石上弹着钢琴,
深情的唱着〈Love To Be Loved By You〉
新娘Sarah流下了幸福的泪水……

如果我是你眼中的一颗泪珠
我愿意顺着你的脸庞滑落到你的双唇之间
因为我真的好想吻你
如果你是我眼中的一颗泪珠
我今生都不会哭
因为我怕失去你……

I can't believe I'm standing here
Been waiting for so many years and
Today I found the queen to reign my heart.
You changed my life so patiently
And turned it into something good and real
I feel just like I felt in all my dreams.
There are questions hard to answer, can't you see...

Baby, tell me how can I tell you
That I love you more than life?
Show me how can I show you
That I'm blinded by your light.
When you touch me, I can touch you
To find out the dream is true.
I love to be loved by you.

You're looking kinda scared right now,
You're waiting for the wedding vows.
But I don't know if my tongue's able to talk
Your beauty is just blinding me,
Like sunbeams on a summer stream
And I gotta close my eyes to protect me.
Can you take my hand and lead me from here please?

Yeah,yeah
Baby, tell me how can I tell you
That I love you more than life?
That I'm blinded by your light.
When you touch me I can touch you
To find out the dream is true.
I love to be loved
I need to be loved

I know they're gonna say
Our love's not strong enough tO last forever.
And I know they're gonna say that we'll give up
Because of heavy weather.
But how can they understand
That our love is just heaven-sent,
We keep on going on and on
Cause this is where we both belong.

When you touch me I can touch you
To find out the dream is true
I love to be loved
I need, yes I need to be loved
Yes, I love to be loved by you.

我不敢相信我一直在这里等了这么多年,

直至今日才找到支配我的心灵的皇后,

你让我的生命变得坚韧,并且把很多事情变得美好而真实,

我 得就像我在梦中的感受那样,有很多问题很难回答,

你不会知道。。。宝贝,

告诉我我该怎么告诉你 ,我爱你胜过我的生命,

告诉我我该怎么让你看到,我被你的光芒刺伤了眼睛,

当你抚摩我时,我能感觉到梦是真实的,

我愿意你爱我,你看起来恐惧现在,你在等待婚姻的誓言,

但是我不知道我能不能开口说话,你的美丽让我失明,

就像夏日河流上的一缕阳光,我只能闭上眼睛保护自己,

请你牵我的手带我离开这里。。。 宝贝,

告诉我我该怎么告诉你,我爱你胜过我的生命,

我愿意你爱我,我需要你爱我,我愿意你爱我,

我知道他们说我们的爱不足以坚定到永远,

我也知道他们会说因为艰难的环境我们放弃我们的爱,

但是他们怎么能够理解我们的爱正是上天给予我们的,

让我们一直拥有着它因为它属于我们两个, 宝贝,

告诉我我该怎么告诉你,我爱你胜过我的生命,

我愿意你爱我,我需要你爱我,

我愿意你爱我,是的,我愿意你爱我.....

[wma]http://218.90.174.227/love2love.mp3[/wma]

评分

+ 3 才好听
lemon0202 + 8 辛苦了,YF

宠辱不惊,看庭前花开花落。去留无意,望天上云卷云舒。

梦天使

优秀会员奖灌水天才奖新人进步奖幸运天使奖

赞一个  太有才了。。。

1万

4万

神圣天使

终身成就奖灌水天才奖版主勋章元老会员勋章60周年国庆纪念勋章幸运天使奖五周年纪念勋章

QQ
英文的歌,只能听听感觉了

精灵天使

冬眠者,嘿嘿

优秀版主奖优秀会员奖

QQ
再来听听,去睡觉了,明天再来继续听~~~~~~~~~~~

梦天使

优秀会员奖灌水天才奖新人进步奖幸运天使奖

原帖由 zhansh 于 2007-4-9 19:44 发表
英文的歌,只能听听感觉了

有中文歌词大意啊

精灵天使

优秀会员奖灌水天才奖

QQ

回复 #4 lemon0202 的帖子

谢谢你..天亮了..快起床啦..
宠辱不惊,看庭前花开花落。去留无意,望天上云卷云舒。

雾天使

QQ
不错,谢谢分享

雾天使

怎么我都听不到

雾天使

"我不敢相信我一直在这里等了这么多年,

直至今日才找到支配我的心灵的皇后,"
,什么时候能找到我的皇后呢?